home home
home home home home
O nas
Kurs
Cennik
Promocje
Galeria
Kontakt

Beata               31.05.15 02:56
jak prawko, to tylko u Romana:) polecam każdemu ten Ośrodek Szkolenia Kierowców. jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy.

Kaśka Słowińska      20.03.15 14:26
Polecam baaardzo serdecznie szkołę Pana Romańczuka. Miła atmosfera, elastyczne godziny jazdy i pełen profesjonalizm. Zdałam za pierwszym razem. Pozdrawiam i POLECAM!!!!!

Aleksandra                03.12.14 18:05
Serdecznie polecam szkołę jazdy Pana Zbigniewa Romańczuka, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu w miłej atmosferze. Pozdrawiam;)

Arek W                      10.09.14 19:39
Szkołę jazdy Pana Zbigniewa Romańczuka mogę polecić każdemu. Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze. Nie brakowało różnych zabawnych sytuacji i było dużo śmiechu. Instruktorzy przygotowali mnie bardzo dobrze, co potwierdza to, iż teorię i praktykę zdałem za pierwszym razem. Spędziłem naprawdę wspaniałe chwile za kółkiem i zachęcam wszystkich do wybrania tej szkoły.PS. Panie Zbigniewie nigdy nie zapomnę: 'PKP', 'RWD', 'toczyć koła', 'światło to nie światłość wiekuista', 'obroty'. Pozdrawiam ;)

Michał W                     10.09.14 17:09
Szczerze polecam! Szkoła jazdy pana Zbigniewa Romańczuka gwarantuje dobre przygotowanie zarówno do egzaminu jak i do codziennej jazdy ;) Cały kurs był czystą przyjemnością, spokojne, a zarazem zabawne podejście instruktorów sprawiło, że 30h jazd minęło jak z bata strzelił! Oczywiście nie mogło się to skończyć inaczej, jak nie zdaniem teorii i praktyki za pierwszym (bezbłędnie :D). Będę tęsknił tocząc koła już bez eLki na dachu!

Tomasz                      27.08.14 15:15
Super szkoła jazdy polecam w 100 % . Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz wspaniała zabawa i atmosfera podczas jazd . Pozdrawiam i dziękuje Monice i Romanowi . :)

Michał                        26.06.14 14:41
Bardzo profesjonalna szkoła jazdy, bardzo dziękuje Panu Romanowi i Monice którzy przygotowali mnie bardzo dobrze do egzaminu praktycznego i teoretycznego. Jazda z takimi instruktorami jak Monika to czysta przyjemność a przy okazji wiele zabawy i niezapomnianych uwag typu: No gaz to żeś chyba na loterii wygrał :D Polecam wszystkim tą szkołę jazdy i jeszcze raz bardzo dziękuje :)

Monika                      19.06.14 09:48
Bardzo polecam! Szkoła ze znakomitymi instruktorami, szczególnie dziękuję Rafałowi, który profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, doskonale przygotował mnie do egzaminu teoretycznego i praktycznego, pokonałam własne lęki i odkryłam ogromną przyjemność z pokonywania przestrzeni siedząc za "kółkiem". Wiedza, technika prowadzenia pojazdu, kultura na drodze wszystko przekazane w czytelny, jasny sposób, na egzamin szłam spokojnie pewna swoich umiejętności. Bardzo, bardzo dziękuję i szczerze polecam

Aleksandra S            26.05.14 21:10
Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor Rafał;-) Bardzo wyrozumiały i ma dużo cierpliwości bardzo dużo ;-) a i instruktor rzucił palenie więc śmiało wszyscy mogą przychodzić ze swoimi papierosami ;-) Atmosfera bardzo miła podczas jazdy dużo śmiechu i opowiadania kawałów;-) "Matuchno" Dziękuje za wszystkie przezwiska Olutek Lutek Lucii Lucjan Olek i wiele innych;-) Polecam wszystkim szkołę jazdy Zbigniew Romańczuk. I dziękuje jeszcze raz za wszystko !!! ;-) Pozdrawiam instruktora Rafała

Arkadiusz L.                          01.05.14 14:42
Szkoła jazdy polecam w 100%. Wykłady prowadzone są w bardzo dobry i skuteczny sposób. Jazdy prowadzone są rzetelnie, w miłej atmosferze. Jestem bardzo zadowolony, że mogłem korzysta z usług tej firmy. Dodatkowym plusem jest to, że miałem okazje jeździć ze wszystkimi osobami, i faktyczne wszyscy są rzetelni, mili i dobrze wykonują swoja pracę. PS. Pozdrawiam Monikę :)

kuba                                      10.04.14 20:39
Najlepsza szkoła jazdy zdecydowanie ! Wszystko zdane za pierwszym, instruktorowie najlepsi pod słońcem , ich groźby (szczególnie Pani Moniki) zapadaja w pamięć. Polecam !

Paweł J.                     10.04.14 18:56
Gorąco polecam Pana Zbigniewa, naprawdę wykonuje solidnie swoją pracę co najważniejsze bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i co? Rzecz niby nie realna stała się faktem.. zdałem prawo jazdy za pierwszym podejściem (TEORIA 100%, PRAKTYCZNY 100%) ; ) Jeszcze raz ukłony i podziękowania Panie Zbyszku :>>>

Ewelina Bigorajska              07.04.14 20:12
Muszę przyznać, że szkoła bardzo dobra!!! Z pewnością będę polecać znajomym, którzy zamiarują pójść na prawko. Instruktorzy świetni (pozdrawiam Monikę :), potrafią w dosadny sposób dotrzeć do kursanta, ale i za razem są baaardzo cierpliwi :) Bezproblemowo idą na rękę i potrafią się dostosować :) "Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam." :P Dzięki za wszystko!!!

Karinka                     12.03.14 17:02
Bezstresowo i skutecznie. Wszystko zdane za pierwszym. Podziwiam instruktora za anielską cierpliwość :p Tak, najważniejsze to TOCZYĆ KOŁA. Polecam! ("wiesz, zazwyczaj tego nie robię, chyba że starsze babcie, ale dla znajomych Romana.." - mistrzostwo!) :D
           
Michał Cieślak                      27.02.14 20:57
Co można powiedzieć - od strony czysto edukacyjnej znakomicie - udało się 'popchnąć' oba egzaminy w pierwszych terminach, choć zaczynając kurs byłem praktycznie zupełnie zielony, jedyne doświadczenia mając z kilku kółek po plac*** z zawrotną prędkością 15 km/h. Najbardziej jednak z kursu zapamiętam bardzo dobrą atmosferę, każdy wyjazd był pełny porządnej dawki, jak to mówi dzisiejsza młodzież, pompy :D Reasumując zatem - polecam, bo i jeździć się można nauczyć, a i pośmiać również :)

kasia                           07.02.14 17:32
Polecam,było miło a przede wszystkim skutecznie :)

Lakiernik Rafała      07.02.14 10:03
najlepszy ośrodek szkoleniowy

Anka                          05.02.14 20:34
Bardzo polecam szkołę, dobre przygotowanie do egzaminu gwarantowane. Oczywiście nie zawsze było idealnie, ale nie brakowało zabawnych sytuacji..(w tym miejscu serdecznie pozdrawiam panią Monikę :D) Nie dostałam roweru, ale i nie wracałam stopem :D

Rafał                          03.02.14 23:34
Polecam szkołę jazdy Romańczuk, naprawdę świetny poziom nauki teorii a przede wszystkim praktyki (bo nikt za nas znaków się nie nauczy). Co prawda nie jestem kursantem który zdał za pierwszym razem ale właśnie dziś się udało, jestem dumny, uważam że byłem dobrze przygotowany tylko pamiętajcie że dużo zależy od tego co jest w głowie i stresu niestety ! Podsumowując nie ma co się zastanawiać jak komuś zależy na prawku ! Wierze że wam też utkwi tekst: "TOCZ KOŁA " Pozdrawiam.

Alina Wrzeszcz         19.01.14 15:35
Bardzo dobra szkoła. Atmosfera bardzo miła i wesoła. Instruktorzy szczegółowi i dokładni. Potrafią każdego nauczyć jeździć. Dla nich nie ma rzeczy nie możliwych. Naprawdę szczerze polecam.

Jakub N.                    09.01.14 18:47
Witam!Z calego serca polecam ten osrodek kazdemu,kto chce zostac wzorowo przygotowanym do egzaminow i do bycia pozniej swietnym kierowca na drodze.Sa tam naprawde wymagajacy instruktorzy,ktorzy doskonale ucza teorii i praktyki.Nigdy wczesniej nie siedzialem za kolkiem,zaczynalem od podstaw,a zdalem prawko wg egzaminatora "bezblednie",co tylko swiadczy o naprawde bardzo wysokim poziomie,jaka prezentuje Szkoła Jazdy Romanczuk.Naprawde,nie ma sie co zastanawiac,wybor tego OSK to strzal w sama 10!;)

Dawid O                    08.01.14 13:27
Zdałem za pierwszym mimo słabego startu bo juz na pierwszej jeździe zaliczyłem 5 żółtych świateł "przejechałem na żółtym/czerwonym" ale testy i egzamin za pierwszym bardzo dobra szkoła jazdy polecam każdemu siema :)

Mateusz K.                12.12.13 21:46
Świetna szkoła jazdy. Atmosfera podczas jazd miła, a egzamin państwowy zdany bez problemu. Polecam

Kacper                       08.12.13 08:32
Świetna szkoła jazdy. Zdałem wszystko za pierwszym razem. Polecam

Kacper                       29.11.13 19:15
Doskonała szkoła jazdy, miła atmosfera, spokojne podejście do kursantów. Ogółem miód malina :)

Aga                            14.11.13 20:35
Szkoła rewelacyjnie przygotowuje do egzaminów. Osobiście nigdy nie wierzyłam, że zostanę kierowcą :). A jednak udało się i nie bolało. Szybko sprawnie i bez stresu :P!!! Na kursie panuje miła atmosfera i indywidualne podejście do kursanta. Gorąco polecam!!!

Łukasz B.                  05.09.13 17:11
Trafiłem na bardzo dobrą instruktorkę, Panią Monikę, która wzorowo przygotował mnie do egzaminu. Jazda bezstresowa, profesjonalne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera. Gdybym miał znów wybierać, z pewnością wybrał bym właśnie tę Szkołę Nauki Jazdy . Ogólnie serdecznie polecam i pozdrawiam :)

Ewa K.                      23.07.13 21:26
Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. :). Jazda bezstresowa, miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta (instruktorzy uzbrojeni są w cierpliwość ;p ). Wiedza teoretyczna jest bardzo dobrze przekazana, co później sprawdza się w praktyce. Gdybym miała znów udać się na kurs, na pewno wybrałabym tą Szkołę Jazdy. Serdecznie polecam :).

Klaudia L.                 10.07.13 10:26
Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Wykłady odbywały się w miłej atmosferze a kazde zagadnienie przedstawiano na przykładzie. Jazda bezstresowa i przyjemna. Pozdrawiam

Dominik.T                 10.07.13 07:31
dla mnie rewelacja, przed rozpoczęciem jazd, teoretyczne zajęcia pozwalające lepiej opanować zasady ruchu przed przystąpieniem do jazd , Jazdy bez problemowe a co najważniejsze bez stresowe ,miła atmosfera , każdy zle wykonany manewr jest omawiany i dopracowywany , i jesli naprawdę słucha się poleceń instruktora to tak jak w moim przypadku prawo jazdy wykonane w niecałe 2 miesiące jeszcze przed 18 urodzinami testy na 100% za pierwszym razem , jak i jazda :) Pozdrawiam

Kinga Woźniakowska                     04.07.13 15:44
Obrazowo wykładana teoria bardzo szybko odnajduje swoje zastosowanie w praktyce.Wszelkie obawy znikają wraz z kolejnymi godzinami spędzonymi w samochodzie.Każdy błąd jest dokładnie analizowany i omawiany-do skutku. Anielska cierpliwość, wyrozumiałość instruktorów, indywidualne podejście do kursanta, luźna atmosfera(zabawne,zaskakujące puentą historie)sprawiają,że każdy czuje się komfortowo, co sprzyja chłonięciu wiedzy i pogłębianiu swoich umiejętności. Rafał, dziękuję :) Szczerze polecam.

Maciej Cieślak                      05.06.13 23:13
Egzamin teoretyczny bezbłędnie zdany za pierwszym razem, cóż z praktycznym nieco gorzej - za drugim razem, ale to tylko i wyłącznie przez własną głupotę.P Pełen profesjonalizm, bardzo dobrze przekazywana wiedza w tym wiele cennych wskazówek. Szczególnie polecam Rafała :)

DILLA_                    12.05.13 18:10
Mimo przyspieszonego kursu, wszystko było super. Regułki zapadające w pamięć, a egzamin poszedł wyśmienicie.polecam szczególnie Rafała Romańczuka jako instruktora, jest świetnym Nauczycielem:)polecam tą Szkołę Jazdy

Justyna                      01.05.13 17:14
Świetna szkoła, profesjonalna kadra i wspaniała atmosfera, dużo wyrozumiałości i cierpliwości ze strony instruktorów;) gorąco polecam, jeśli nauka jazdy to tylko w tej szkole:)

Mateusz S.                 22.03.13 16:46
Zdałem egzamin teoretyczny na nowych zasadach i praktyczny za pierwszym razem. Wszystko mówi za siebie :) Gorąco Polecam!

Jakub L.                    07.03.13 13:46
Świetna szkoła jazdy, wiesz że instruktor zrobił wszystko aby egzamin stał się tylko formalnością. Nieziemska cierpliwość i wyrozumiałość mimo ciągłego popełniania tych samych,które i tak są potem wyeliminowane. Godziny jazd dostosowane pod każdego kursanta indywidualnie, więc nie musisz się obawiać że przez jazdę zawalisz jakiś egzamin. Gorąco polecam

Kasia S.                     25.02.13 14:42
Ogromny pozytyw!za wszystko co związane z przygotowaniem do świadomego i odpowiedzialnego bycia kierowcą:)Patryk WIELKIE podziękowania za wszystkie jazdy przepełnione cierpliwością(gdyby dawali za nią Oscara miałbyś już pokaźny zbiór;)), fachowywymi rozmowami i godzinami wspaniałych utworów muzycznych;)Kasieńka jest Ci ogromnie wdzięczna!:D Jeśli kurs to tylko w tej szkole jazdy!

Ania Szeląg ;)            17.02.13 00:00
świetnie poprowadzone wykłady,pan nie pozwolił nikomu na nudę i prowadził je tak,że w domu wystarczyło tylko trochę utrwalić.jeździłam także z p.Zbyszkiem,który na każdą okazję miał śmieszne,trafne powiedzonka,które rozluźniały;)zaczynałam od zera i na początku się trochę bałam,jak się okazało niepotrzebnie;)był czas też na zasłużoną naganę za niepotrzebne samobiczowanie,śmiech z mojego podciągania rękawów i czas na pisanie 100 x 'będę sygnalizować wjazdy w stanowiska parkingowe i w bramy co dało pożądane skutki :D egzamin teoretyczny bezbłędnie zdany za pierwszym razem, cóż z praktycznym nieco gorzej - za drugim razem, ale to tylko i wyłącznie przez własną głupotę - przecież o światłach należy pamiętać ;) serdecznie polecam tą szkołę jazdy, jestem zadowolona = jestem kierowcą :) co mogę zawdzięczać tylko panu Zbyszkowi - dziękuję. :)

Michał R.                   14.02.13 01:04
Wielkie dzięki dla Rafała za przygotowanie i cierpliwość. Pełen profesjonalizm, bardzo dobrze przekazywana wiedza w tym wiele cennych wskazówek, miła atmosfera, bardzo dobra muzyka :) Polecam !

Michał                        13.02.13 18:12
Patryk najlepszy instruktor! Jego anielska cierpliwość do kursantów jest niesamowita. Polecam gorąco Tego Instruktora! :)

Ilona                           29.01.13 22:08
Bardzo dobra szkoła! Patrykowi należy się nagroda za cierpliwość i wyrozumiałość. Doskonały instruktor na właściwym miejscu ;) Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze. Wszystkie popełniane błędy były analizowane i wyjaśniane aż do skutku ;) Pozdrawiam i polecam!! ;)

Monika ;)                   29.01.13 16:46
Zdecydowanie polecam tę szkołę. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego , najlepsza muzyka , dobra atmosfera i najlepszy instruktor. Wielkie dzięki dla Patryka, za opanowanie i nieziemską cierpliwość. Polecam ;)

Kasia.Rz                    21.01.13 21:08
profesjonalna szkoła jazdy, mila atmosfera, bardzo dobrzy i cierpliwi instruktorzy. Podziękowania dla Rafała,Patryka i Mariusza za przygotowanie do egzaminu. zdane za pierwszym razem;) POLECAM ! :)

Jakub F.                    19.01.13 16:15
Zawsze wesoła atmosfera ;p bezstresowe jazdy, a wręcz można się podczas nich rozluźnić :) dziękuje za przygotowanie do egzaminu dzięki czemu udało mi się zdać za pierwszym razem :) polecam!

Dariusz G.                 30.12.12 11:27
Wszystkim polecam te szkołę!!! Wielkie dzięki dla pana Zbigniewa i Pana Mariusza za przygotowanie mnie dzięki czemu zdałem za pierwszym razem:) naprawdę polecam!!!

Nikita                         27.12.12 19:57
Profesjonalna szkoła.! Patryk - świetny nauczyciel, nie do opisania. Jego cierpliwość i wyrozumiałość godna podziwu. Egzamin zdany . Naprawdę polecam.!

Marek K.                   18.12.12 14:34
chodziłem do tej szkoły na prawojazdy i jestem bardzo zadowolony z wyników, zawsze by ła tam miła atmosfera a kadra była dobrze dobrana. w dodatku wszedzie blisko bo elka jest na samym rondzie grunwaldzkim więc nei ma problemu z dojazdem nawet jeśli ktoś mieszka na fordonie. Moim zdanime ok :)

Anita                          12.12.12 18:46
Profesjonalna nauka,instruktorzy super!!! nic dodać nic ująć.Polecam tą szkołę jazdy.Dzięki Rafał, Patryk....

Kamila                       16.11.12 18:18
polecam każdemu tą szkołę jazdy :) bardzo miła atmosfera, kompetentni instruktorzy, dziękuję serdecznie Rafałowi, panu Zbyszkowi, Patrykowi i Mariuszowi.

Barbara                     31.10.12 15:23
Zdałam za pierwszym razem, dzięki bardzo dobremu przygotowaniu przez profesjonalnych instruktorów. Wielkie dzięki dla Rafała i Patryka. Gorąco polecam tę szkołę.

Krzysztof (student) 24.10.12 17:33
Profesjonalna nauka jazdy, mili instruktorzy, fajna atmosfera. Każdy podchodzi do kursanta indywidualnie. Zdałem za pierwszym razem co świadczy o dobrej pracy ze strony tej firmy. Naprawdę polecam.

Ewa W.                      09.10.12 17:19
Zdałam dzięki bardzo dobremu przygotowaniu przez profesjonalnych instruktorów- jeszcze raz wielkie dzięki Rafał :) Pozdrowienia dla Patryka i Mariusza :)

Krzysiek K                09.10.12 16:36
Wszystkim polecam te szkołę. Wielkie dzięki dla pana Zbigniewa i Pana Mariusza za przygotowanie,zdałem za pierwszym razem.Polecam!!!

Konrad Sz.                21.09.12 18:23
Wielkie Dzięki dla Patryka i Rafała za przygotowanie , wszystkim polecam ta szkołę ;)

Daniel                        17.09.12 19:56
Rowniez sie zgadzam z pozytywnymi komentarzami znakomita wspolpraca z kursantami, dyspozycyjnosc, bardzo mila atmosfera. Polecam wszystkim, ktorzy wybieraja sie na prawo jazdy zdalem za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony z tego, ze wybralem akurat ta szkole jazdy:) Pozdrawiam i polecam:)

:)                                 15.09.12 17:30
zdałam za pierwszym razem:) wszystkim polecam robienie prawka w tej szkole

Sebastian                   07.09.12 17:53
Zdałem za pierwszym razem to dzięki doskonałemu wyszkoleniu i wyrozumiałości instruktorów. Szkoła godna polecenia

sara_ceglarska           22.08.12 21:36
Zdałam za pierwszym razem co mówi samo za siebie. Byłam w najtrudniejszych miejscach i byłam na wszystko przygotowana. Jak mój poprzednik, dobra muzyka i luźna atmosfera. Rafał i Patryk GOOD JOB :) POLECAM

Przemo                      06.08.12 17:55
Bardzo profesjonalna szkoła, kurs prowadzony dokładnie, z uwzględnieniem najważniejszych szczegółów. Wszystkie zagadnienia związane z nauką jazdy bardzo dobrze przekazywane (mówię tutaj głownie o Rafale Romańczuku który był moim instruktorem). Luźna atmosfera, przygotowanie do wszystkich sytuacji które mogą się wydarzyć na drodze, fajne kawałki Comy, Red Bridge i innych zespołów rockowych podczas drogi do Piotrkowa :)Zdałem za pierwszym razem, co świadczy o wysokim poziomie przygotowania.POLECAM

Dora                           13.07.12 09:02
może i wszystko jest ok, ale nie podoba mi się podejście Pana Zbigniewa do starszych osób chcących zrobić prawo jazdy. Z góry zakłada, że trzeba będzie wykupywać godziny i jeździć pół roku. To, że ktoś jest w podeszłym wieku nie oznacza, że jest tępy. Myślę, że z innym podejściem było by łatwiej dla takich osób. Nie podoba mi się też to, że Pan Zbigniew na wykładach posługuje się nazwiskami osób, których szło gorzej. To nie stosowne i wykazuje brak szacunku do tych ludzi.

Kinga Arcab                         30.06.12 10:07
Na samym początku jeździłam przez trzy godziny z Rafałem tłumaczył mi wszystko precyzyjnie i szczegółowo, potem trafiłam na Patryka. Bardzo mu dziękuje za cierpliwość,dobre rady i motywacje:) Dzięki niemu zdałam za pierwszym raz. Mówił mi że zdam za pierwszym razem lecz nie wierzyłam, ale jednak:) Jeszcze raz bardzo dziękuje Patrykowi i Rafałowi.

PICIA                        27.06.12 16:26
polecam:)

Aneta.T                     25.06.12 14:38
W pełni zgadzam się z poniższymi komentarzami. Polecam:)

Monika Myszkowska           22.06.12 18:58
Ja jeździłam głownie z Patrykiem. Do egzaminu przygotował mnie świetnie. BARDZO mu dziękuje za OGROMNĄ cierpliwość do mnie ( a to raczej nie było łatwe) ale przede wszystkim, że się nie darł na mnie:> Tłumaczą wszystko bardzo dokładnie zarówno Rafał jak i Patryk:P Mogę polecić z czystym sumieniem:P:P

Mateusz Słodkowski            14.06.12 19:22
Najlepsza szkoła, zdałem za pierwszym razem dzięki najlepszym instruktorom jazdy.

Patrycja Pluta                       05.06.12 19:24
Dziękuje Patrykowi i Rafałowi za bardzo dobrą naukę,wskazówki i ogromną cierpliwość:).Najlepsza szkoła!Polecam w 100%!!!

Paulina Dziubek                   18.05.12 19:27
Najlepsza szkoła jazdy! Dzięki profesjonalnej kadrze znikają nawet najczarniejsze wizje nauki jazdy, a zrobienie wymarzonych uprawnień staje się realne. Przyjazna atmosfera sprawia, że uczestnictwo w kursie jest przyjemnością, a nie tylko przykrym obowiązkiem. Nawet gdy przychodzą chwile zwątpienia wsparcie i pomoc kompetentnych nauczycieli sprawia, że człowiek odzyskuje wiarę w swoje umiejętnośc*** dziękuję Rafałowi, Panu Zbyszkowi i Patrykowi za cierpliwość, wsparcie i dobre słowo!;)

Kasia Gierczak                     16.05.12 09:39
Gorąco polecam szkołę jazdy roman.Do egzaminu szkolił mnie pan Zbyszek ,który jest człowiekiem bardzo miły,niezwykle cierpliwym i doskonale przekazującym wiedzę kursantowi ,dzięki czemu wyjazdy do Piotrkowa przebiegały w miłej i bezstresowej atmosferze.Przygotowanie kursanta nie tylko pod kątem egzaminu ,ale także do umiejętności radzenia sobie samodzielnie w każdej sytuacji na drodze.Polecam!

Tomasz Grabowski              14.05.12 20:18
Witam. Chciałem serdecznie podziękowa

Tomasz G.                 11.05.12 16:56
Witam chciałem serdecznie podziękowa

Ewa                            01.05.12 17:20
zmienilam szkole jazdy i trafilam do pana Zbigniewa.Efekt- kolejny egzamin zdany bezblędnie, co tu dużo mówi

Michał G.                  04.04.12 15:47
Prawko zdałem za pierwszym podejściem, więc albo taka dobra szkoła albo poprostu miałem farta ;-) Szkoła godna polecenia.

DOKA:)                     29.03.12 12:45
Ja też tam byłam z Rafałem jeździłam:)cierpliwości jego nie szczędziłam:)z czasem się nauczyłam egzamin odpaliłam i tak oto zostałam kierowcą DZIĘKUJE I POLECAM:))

Tomasz P.                  28.03.12 22:18
Wszystko ok, tylko za duzo radia maryja

Maja                          23.03.12 17:11
Najlepsi na swiecie :) dzięki Wodzu(Rafał) za cierpliwość,naukę i kawal dobrej muzy przy tym wszystkim :)Najlepsza szkoła jazdy!

Aga                            21.03.12 15:38
Dziękuje szkole jazdy za solidne przygotowanie do egzaminu Zdałam za pierwszym razem :)) choć zaczynałam od zera Mnie od poczatku prowadził Patryk za co serdecznie mu dziękuje Bezstresowo i rzetelnie Polecam wszystkim

Ewelina K.                13.02.12 14:56
Panie Zbyszku, bardzo, bardzo dziękuję. Ostatnie kilka tygodni spędzonych na pańskim kursie można jedynie podsumować w następujący sposób: rewelacyjnie wyłożona teoria, bezstresowe nauczanie praktyczne wypełnione niesamowitym poczuciem humoru i atmosfera, która sprawia, że nie można doczekać siękolejnej jazdy. Idąc na kurs miałam pewne wątpliwości, ale teraz wiem, że LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM! Dziękuję raz jeszcze.

Maria S.                       31.01.12 10:05
Oby było więcej takich instruktorów jak Rafał i Pan Zbigniew. Bezstresowa nauka jazdy oraz kompetentni instruktorzy. Serdecznie pozdrawiam ;)

Krzyś H                     14.01.12 15:40
Bajka :) Ludzie wybierajcie konkretnych i ogarniętych ludzi z mózgami zamiast tych, którzy na jego miejsc*** koło do biegania z homikiem w zestawie ^^. Bez zbędnych ceregieli tylko alleluja i do przodu :D Miła atmosfera, konkretni i rzeczowi instruktorzy. Wielkie dzięki i do zobaczenia na kategorii "A" :)

Leszek S.                   14.01.12 01:18
Oczywiscie polecam kazdemu :) Zrobilem tam A i B i czekam na kolejne mozliwosci robienia prawka w tej szkole bo nigdzie indziej isc nie chce ;) Rafal i Grzesiu to super instruktorzy i inne osrodki moga pozazdroscic :) sam namawiam kogo tylko moge zeby wlasnie tam uczyli sie jezdzic bo wiem ze wtedy bedzie bezpieczniej na drogach ;) "ROMAN" the best :)

Kasia K.                    30.12.11 17:44
Było super.Jeśli miałabym wybierać jeszcze raz wybrałabym ten ośrodek.Bardzo kompetentni ludzie a nauka przyjemna.Polecam!!!

Kasia W                     10.11.11 16:38
Było miło i bezstresowo. Z Rafałem można porozmawiać na każdy temat ,a nie tylko kodeksie drogowym również dba o kondycje swoich kursantów gdy każe im biegać za niezauważonymi znakami. Zdałam za pierwszym razem. Niestety! Będzie mi brakowało jazd pod okiem instruktora :-) ZDECYDOWANIE POLECAM SZKOŁĘ JAZDĘ....

Martyna S.                25.10.11 19:46

Super szkoła jazdy. Instruktorzy są kompetentni i cierpliwi.Chciałabym podziękowa

Emil T.                       22.10.11 15:12
miła atmosfera w czasie jazdy,dobre przygotowanie do egzaminu.Jeśli prawko to tylko u Romana! szkoła godna polecenia. pzdr:)

Tomek.P                    19.10.11 15:06
Witam. Chciałbym podziękować za doskonałe przygotowanie do egzaminu co zaowocowało zdaniem za 1 razem:) Idealna szkoła dla początkujących. Polecam:)

Emil T.                       07.10.11 21:15
Miła atmosfera. Doskonałe przygotowanie do bycia w przyszłości kierowcą. Najlepsza szkoła o jakiej słyszałem ! No i pan Zbyszek super instruktor!

ANETA R.                01.10.11 19:03
SUPER SZKOŁA, DOSKONALY WYKŁADOWCA(PAN ZBYSZEK),Z*** INSTRUKTOR JAZDY(RAFAŁ). NAPRAWDĘ GODNI POLECENIA...

Ania :)                        08.09.11 13:14
Najlepsza szkoła jazdy jaka można sobie wymarzyć. Profesionalni instruktorzy. Miła atmosfera. Dobre przygotowanie do egzaminu co dało efekt zdania za 1 razem :) Dziękuje za nauke i cierpliwość :) POLECAM TYLKO TĄ SZKOŁE JAZDY!!!

Gosia B. ;)                 25.08.11 15:51
Ja również nie napiszę nic nowego, mogę się przyłączyć do wypowiedzi moich poprzedników.Jak znaczna większość jestem bardzo zadowolona z kursu, moim instruktorem był Rafał i serdecznie mu dziękuję za b. dobre przygotowanie, gdyż zdałam za pierwszym razem i wydaje mi się , że słowa wypowiedziane przez egzaminatora po zakończeniu egzaminu będą najlepszym podsumowaniem : "właśnie takich kierowców jak Pani potrzebujemy na drodze! " Gorąco pozdrawiam ;)))

kursantka:)               19.08.11 23:08
Szkoła naprawde godna polecenia, bardzo miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminu:)Szczerze polecam:)

Agata S.                     19.08.11 07:56
Witam.Chciałam serdecznie podziękować Zbigniewowi Romańczukowi za trud jaki włożył w przygotowanie mnie do egzaminu na kat.B. Dzięki jego wiedzy i opanowaniu udało mi się opanować sztukę jazdy w stopniu pozwalającym zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Wszystkim przyszłym i obecnym kursantom życzę równie dobrych instruktorów, wiary w siebie i oczywiście szerokiej drogi.

kursantka                  16.08.11 15:50
najlepsza szkoła jazdy na świecie! bardzo fajna atmosfera i świetne przygotowanie ;] polecam ! ;)

Ela                  16.08.11 07:12
Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Miła atmosfera , dużo praktycznych wskazówek i cierpliwości do trudnych kursantów.Zdałam za I podejściem ,polecam wszystkim młodym i starszym.

Aneta R                     12.08.11 16:47
Super szkoła, z*** instruktorzy (zwłaszcza Rafał) miła atmosfera podczas kursu. Naprawdę gorąco polecam!!

Gośka /końskie                     13.07.11 12:58
Fajnie się jeździło i się już skończyło.Zdałam za I ,a jak przyszłam na kurs to ledwo zmieniałam biegi, a w lusterkach się tylko przeglądałam.Rafał to naprawdę świetny instruktor ,wymaga ale i potrafi wbić do głowy...polecam

Weronika S.              02.07.11 10:06
Kurs robilam u Rafała :) miła atmosfera, wszystko jak najbardziej w porzadku :)zdałam i oczywiscie POLECAM !

Marta W.                   13.06.11 13:29
Nie napiszę nic nowego. Szkoła naprawdę godna polecenia :)Uczyłam się u Rafała u którego atmosfera podczas kursu jest bardzo miła. Jest to instruktor cierpliwy i wymagający, dzięki czemu po zdaniu egzaminu będę czuła się pewnie za kierownicą :) Rozmawiając z moimi znajomymi, którzy uczęszczali do innych szkół nauki jazdy, mogę wyciągnąć jeden wniosek- jestem bardzo zadowolona, że uczyłam się właśnie u Niego :)

Wiesiek F                   10.06.11 00:20
Super szkoła. Ja ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam innym tą szkole :)

Andrzej.H                 13.04.11 21:50
Dobry wykładowca... Egzamin zdałem za pierwszym razem :) naprawdę bardzo dobra szkoła i porządnie przygotowuje do jazdy czy przygotowywuje :) w każdym bądź razie bardzo polecam :)Naprawdę warto

Marcin R                   13.04.11 20:12
Dobra szkoła i w ogóle miła atmosfera ;] Polecam ;p

Kasia                          24.03.11 20:33
` Najlepsza szkoła w mieście :) Rewelacyjni instruktorzy, bezstresowa jazda. Jednym słowem polecam tą szkołe jazdy :)

Adam                         28.02.11 10:51
Wspaniali szkoleniowcy. Jeżdzi się na luzie, bez stresu. Pan Zbyszek przygotowuje podczas zajęć tak, że trudno jest nie zdać;).Naprawdę warto, polecam. Szkoła warta uznania.

Wronkowski A.                    17.01.11 18:03
Wspaniali Instruktorzy - wykwalifikowana kadra. Jeździ się bez stresu. Naprawdę gorąco polecam!

Bartek S.                   12.01.11 09:27
Wspaniali instruktorzy! Polecam Rafała :) Sprawnie, szybko a przede wszystkim pełen profesjonalizm w naprawdę dobrej cenie. Super atmosfera, całkowicie bezstresowa jazda i możliwość połażenia sobie po Piotrkowie :P Można być pewnym, że tak wspaniała szkoła jazdy, nie tylko świetnie przygotuje do egzaminu, ale naprawdę nauczy Cię jeździć! Serio. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem :D

Dorota                       05.01.11 17:31
Bardzo dobra szkoła ! Instruktor okej , miła atmosfera. Naprawdę polecam.

Olalala N                   04.01.11 21:24
instruktorzy świetni ! : D gorąco polecam wszystkim ! ; D

Dawid Garbalski (zielony listek)     03.01.11 20:30
W tej szkole nie uczą jak zdać egzamin na prawo jazdy, w tej szkole uczą bycia kierowcą. umiem się odnaleźć na nawet na nietypowej drodze i nie boje się jechać daleko. pan Zbigniew zdjął mi słynne klapki z oczu i nauczył dostrzegać zagrożenie. Nie żałuje żadnej dodatkowej godziny i chętnie jeszcze pojechał bym na miasto.

Marta U                     27.12.10 17:49
Jedyna, niepowtarzalna i najlepsza szkoła!!! Rafał: cierpliwy, wyrozumiały, miły i uprzejmy dla kursantów, przygotuje kursanta tak aby zdać egzamin za I-szym razem. Polecam najbardziej odjazdową szkołę jazdy :) :) :) Pozdrawiam :)

Olalala:)                     18.12.10 12:57
Świetna szkoła! naprawdę polecam. Instruktor Rafał bardzo miły, wesoły człowiek ,a przede wszystkim bardzo dobrze przygotowuje swoich kursantów do jazdy. Atmosfera super:) najlepsza szkola jazdy jaka moze byc :) PoZdRawiAm ;*

Mateusz P                  17.12.10 12:40
Instruktorzy bardzo dobrze uczą jak się powinno jeździć po Polskich drogach :D Przygotowywują do zdania egzaminu za 1 podejściem :) Najlepsza Szkoła!!! Polecam :D

Mariusz,K                 16.12.10 23:14
Doskonala szkola:)Wspanialy instruktor Rafał.Pozdro.Zachecam do zapisow na kurs

Agusia K.                  16.12.10 21:18
Polecam bardzo gorąco:-) instruktor Rafał to kompetentny i wesoły człowiek:-)w tej szkole nauczysz się wszystkiego co trzeba i wszystkie Twoje złe nawyki zostaną wytepione;-)Na prawdę SUPER!!!

Rafał                          16.12.10 19:17
Polecam wszystkim!!!:)

John...po polsku Jaśko ;)     16.12.10 19:12
Prawo jazdy zdane za pierwszym ;) Myślę że nie trzeba więcej nic dodawać ;] Pozdrawiam

PICIA:)                     07.11.10 23:06
Nawet ja zdalem za "pierwszym" jazde testy szkoda gadac moja wina za 2 polecam zero stresu pelen luz zadna inna szkola serio:):)

Justyna Gierczak                 28.10.10 22:53
Najlepsza Szkoła Jazdy pod słońcem!!!:D Instruktorzy z doskonałym podejściem do kursantów.Ja uczyłam się u Pana Zbyszka:)i bardzo miło wspominam każdy wyjazd...instruktor wierzył we mnie do samego końca i nigdy nie zapomnę jego słów "musiałoby być chyba tsunami,żebyś nie zdała"Tsunami nie było,więc zdałam za pierwszym razem,wszystko dzięki perfekcyjnemu przygotowaniu do egzaminu:)POLECAM KAŻDEMU SZKOŁĘ JAZDY "ROMAN"

Krzychu R                09.09.10 19:55
Najlepsza szkoła jazdy! Doskonałe przygotowanie do egzaminu, sympatyczni i wyrozumiali instruktorzy... Polecam :)

Agnieszka S               20.08.10 12:11
szkoła rewelacyjna i instruktorzy też chętnie bym poszła jeszcze raz na kurs:)

kursantka ;p             13.08.10 11:32
szkoła do której warto sie wybrać...profesjonalne przygotowanie do egzaminów...mili instruktorzy;) pozdrawiam:)

Olka Stefańska         27.07.10 10:52
Genialni instruktorzy są naprawdę bardzo dobrzy w tym co robią. Posiadają ogromną wiedzę którą starają się nam przekazać. Dają każdemu szanse i w każdego wierzą. Widzą człowieka a nie tylko kursanta. Nigdy się nie poddają. Cały kurs odbywa się w bez stresowej, przyjaznej atmosferze. Instruktorzy są cierpliwi i wyrozumiali. Mają bardzo mobilizujące podejście do kursantów. Polecam każdemu tą szkołę jazdy bo drugiej takiej nie ma!

przemo                       26.07.10 17:31
profesjonalni instruktorzy a zarazem cierpliwi i zawsze uśmiechnięci ;)

bioly                           07.07.10 18:45
lepszej szkoły ludziska nie znajdziecie ;) pzdr. Rafal

Kasia Stępień            12.03.10 16:01
Serdecznie polecam, doskonale przygotowanie. Najlepsza szkola.

Emil Górski               12.03.10 15:50
szkloa najwyzszej klasy profesionalna pomoc nauczania i bardzo mily kontakt z instruktorami moim zdaniem najlepsza szkola jazdy bardzo polecam naprawde warto.

truskawka                 13.01.10 12:35
Szkoła na najwyższym poziomie ! Zdałam za pierwszym razem , gorąco polecam instruktorów i pozdrawiam !

 



  Początek kursu:
Końskie:
18 kwietnia 2018 godz 16:00
ZDZ Końskie (sala nr A17)
ul.Piłsudskiego 82
+48 664 129 319
E-mail: